What are you looking for?

Vacature: Projectleider Algemeen

Wie zoeken wij?

Contour Advanced Systems BV zoekt een Projectleider als inspirerend voortrekker voor onze uitdagende projecten! Met verschillende disciplines onder één dak kan betreffen deze projecten veelal complete systemen in de ICT-oplossingen, Energieopslag, Modulebouw of Defensie & Veiligheid . Projecten met uiteenlopende vooruitstrevende technische producten die om ervaring vragen om deze tot een positief einde te brengen.

Het managen, voortouw nemen, mens en materiaal aanvoelen en begrijpen zit in je. Of het nu ICT data-containers zijn, groen of wit, container met lithium accu’s of de installatie op site is (Europa), je plant, je regelt, en zorgt voor een goeie afwikkeling van het project. Je motiveert de teamleden om het project samen tot een klinkend einde te brengen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat vooruit denkt, kwaliteit en mensen belangrijk vinden, een integrator die streeft naar innovatie. We zijn goed in (co-) engineeren, integreren en produceren, uiteenlopend van sorteersystemen tot aan high-end ICT-systemen. Verbeteren en groeien is datgene wat ons drijft.

Wat kan je van ons verwachten?

Om te kunnen blijven verbeteren, groeien en doen wat ons goed ligt vind je bij Contour Advanced Systems:

  • Een inspirerende werk omgeving met innovatieve projecten en enthousiaste en een gedreven team
  • Een aantrekkelijk salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling, korting op je fitnessabonnement en bedrijfsfruit
  • Mooie ontwikkelingsmogelijkheden, functioneel binnen het bedrijf, maar ook erbuiten door scholing en trainingen
  • Enthousiaste collega’s en korte lijnen tussen afdelingen en management

Wat vragen wij van jou?

Onze toekomstige projectleider kijkt vooruit en anticipeert en streeft daarbij naar verbetering. Dit is alleen te realiseren als je een volhouder bent, gevoel voor mensen hebt en een project met tevreden gezichten wilt afsluiten, zowel bij de klant als bij de eigen medewerkers.

Je verantwoordelijkheden

In samenwerking met je teamleden, afdelingsmanagers en klant, zorg jij ervoor dat het project van begin tot einde, voor tot achter soepel verloopt. Je stuurt je team aan, monitort de voortgang, kosten en planning. Tijd, techniek en kwaliteit zijn belangrijk, zowel voor onszelf als voor de klant.

Communicatie en monitoring is essentieel, intern met eigen teamleden, engineering en productie, extern met klanten en onderaannemers, nationaal en internationaal.

Wat moet je kunnen?

  • Ervaring in het managen van een project
  • Je bent een projectleider die zich verdiept in datgene wat hij doet
  • Hbo-achtergrond, technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde
  • Bent 40 uur per week beschikbaar
  • Salaris conform CAO klein metaal

Wanneer kan je beginnen?

Wat ons betreft morgen, maar dat is natuurlijk bespreekbaar.

Info:

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en C.V. aan cas@contour.eu